29.09.2022

Τι είναι το Palo

Το Palo είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα. Φέρνει την επανάσταση στο ελληνικό διαδίκτυο εισάγοντας το εύκολο ψάξιμο των ειδήσεων από τον έλληνα χρήστη.

Το palo αποτελεί έναν ανεξάρτητο, εναλλακτικό, συγκεντρωτικό τρόπο παρουσίασης όλης της ελληνόφωνης ειδησεογραφίας χωρίς να υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση στην ιεράρχηση και παρουσίαση  των ειδήσεων αφού όλες οι σελίδες δημιουργούνται με αυτόματο τρόπο μέσω αλγορίθμων. Ειδήσεις, απόψεις, blogs, videos, εικόνες, πρωτοσέλιδα, καιρός, πρόγραμμα TV σε ένα μοναδικό συνδυασμό.

Στο palo χρησιμοποιούμε τη τεχνολογία για να δημιουργήσουμε συσχετισμούς και διασυνδέσεις μεταξύ πληροφοριών, που προέρχονται από ειδησεογραφικές πηγές στο διαδίκτυο. Το palo συλλέγει αυτόματα ειδήσεις, από 1291 ελληνόφωνες ειδησιογραφικές πηγές(websites) και 7181 blogs σε ολόκληρο τον κόσμο, τις οποίες ομαδοποιεί θεματικά, επιτρέποντάς σας να διαβάσετε πως διαφορετικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί παρουσιάζουν την ίδια είδηση. Όλες οι ειδήσεις ενημερώνονται κάθε 3 λεπτά και αυτόματα ιεραρχούνται και ομαδοποιούνται με βάση το θέμα της είδησης, μέσω αλγόριθμων, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook