23.09.2021

  • Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία έλαβαν την πρώτη δόση ενός εμβολίου κατά της Covid-19, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ, χαρακτηρίζοντας αυτό το ορόσημο τεράστιας σημασίας.

  • Ο ρυθμός των εμβολιασμών, με 400.000 χορηγήσεις την ημέρα, τοποθετεί τη Βρετανία πίσω μόνο από το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στον αριθμό εμβολίων που χορηγούνται ανά 100 άτομα.

  • Η Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που ενέκρινε εμβόλια που παρασκεύασαν οι Pfizer/ BioNTech και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με την AstraZeneca, επιτρέποντας στην χώρα να ξεκινήσει νωρίτερα από άλλες χώρες τους εμβολιασμούς.

  • Η Βρετανία στοχεύει να προσφέρει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου έναν εμβόλιο σε όλα τα άτομα άνω των 70 ετών, με προτεραιότητα τις ευάλωτες ομάδες, τους ιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

03/02/21 19:37

Βρετανία: Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν την πρώτη δόση εμβολίου

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία έλαβαν την πρώτη δόση ενός εμβολίου κατά της Covid-19, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ, χαρακτηρίζοντας αυτό το ορόσημο «τεράστιας σημασίας». Η Βρετανία στοχεύει να προσφέρει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου έναν...

rikNews ·

Βρετανία: Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν την πρώτη δόση εμβολίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook