06.12.2021

  • Χρηματικά πρόστιμα ύψους 1.500 ευρώ στην καθεμιά επέβαλε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου σε δύο γυναίκες ηλικίας 49 και 46 ετών μετά και την παραδοχή τους για τρεις κατηγορίες που αντιμετώπιζε η καθεμιά τους .

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για παραβίαση του διατάγματος Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπής πατατών .

  • Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως πρόκειται για δύο γυναίκες από την Γεωργία εκ των οποίων η μία 49 ετών και η άλλη 46 ετών οι οποίες και στο παρελθόν είχαν προβεί στην κλοπή πατατών.

  • Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν επίσης δύο ποδήλατα για τα οποία δεν μπόρεσαν να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις , ενώ δεν είχαν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την διακίνηση τους.

14/04/20 15:33

Βαριά χρηματικά πρόστιμα σε δύο γυναίκες για παραβίαση του διατάγματος

Χρηματικά πρόστιμα ύψους 1.500 ευρώ στην καθεμιά επέβαλε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου σε δύο γυναίκες ηλικίας 49 και 46 ετών  μετά και την παραδοχή τους για τρεις κατηγορίες που αντιμετώπιζε η καθεμιά τους . Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για παραβίαση του διατάγματος...

rikNews ·

Βαριά χρηματικά πρόστιμα σε δύο γυναίκες για παραβίαση του διατάγματος

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook