-
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα Θερμαίνουμε 2 λίτρα νερό σε μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι βρασμού.
-
Βράζουμε για 10 με 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να μη βρίσκουμε αντίσταση όταν τις τρυπήσουμε με πιρούνι.
-
Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας και ανακινώντας συνεχώς, μέχρι το σκόρδο να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα, περίπου 3 λεπτά.
-
Ψήνουμε για 30-40 λεπτά Χρησιμοποιώντας μια μεταλλική σπάτουλα ανακινούμε το ταψί κάθε 10 λεπτά ώστε οι πατάτες να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Τραγανές πατάτες φούρνου
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Τραγανές πατάτες φούρνου
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα Θερμαίνουμε 2 λίτρα νερό σε μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι βρασμού. Προσθέτουμε αλάτι , μαγειρική σόδα και τις πατάτες και ανακατεύουμε. Βράζουμε για 10 με 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να μη βρίσκουμε...