12.05.2021

  • Οι οποίες, με την ωρίμανση των συνθηκών, έπαψαν να είναι απωθημένες, μετατρεπόμενες σε δρώσες ιστορικές δυνάμεις, που επαπειλούν, με θανάσιμο εναγκαλισμό τον Ελληνισμό, στο σύνολό του.

  • Αυτή η διαπίστωση ήταν και είναι μια διαχρονική, πλειστάκις σημειούμενη, θέση της Σημερινής, η οποία επανειλημμένως έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τη μεθόδευση των τουρκικών επιδιώξεων και την έμπρακτη υλοποίησή τους στο γεωπολιτικό πεδίο.

  • Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο επεκτατικός μαξιμαλισμός, αντίθετα με ό,τι πιστεύουν στην ελληνική πλευρά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ουσία της τουρκικής στρατηγικής, η μεθοδολογία και ο στόχος της.

  • Και προειδοποιούσε: Η Τουρκία γνωρίζει ότι, ούτε τα Ηνωμένα Έθνη, ούτε η Ευρώπη θα στιγματίσουν τα όσα εγκλήματα διέπραξε σε βάρος του Διεθνούς Δικαίου.

12/05/19 17:04

Τουρκική στρατηγική και επεκτατικός μαξιμαλισμός

ΟΤΑΝ Η «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ, Η «Σ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ, ΥΠΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ, ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, Η ΟΠΟΙΑ,...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook