05.10.2022

  • Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε κατηγορήσει την Κίνα για τη διαρροή του νέου κορονοϊού, ενώ ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε το Πεκίνο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία covid-19.

  • Οι ερευνητές του ΠΟΥ που βρίσκονται στην Ουχάν, την κινεζική πόλη όπου πρωτοεντοπίστηκε ο νέος κορονοϊός, δήλωσαν χθες ότι είναι “ πολύ απίθανη” η θεωρία διαρροής του ιού από ένα εργαστήριο.

  • Σύμφωνα με τον Νεντ Πράις, είναι “ απολύτως ξεκάθαρο” ότι οι υπάρχουσες πληροφορίες δεν επιτρέπουν να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα.

  • Είχε καταγγείλει τις προσπάθειες της Κίνας να αποκρύψει τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων της covid-19 στο έδαφός της, ενώ δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ο ιός SARS-CoV-2 να είχε διαρρεύσει σκοπίμως.

10/02/21 11:11

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παίρνει αποστάσεις από τη θεωρία της διαρροής του κορονοϊού από κινεζικό εργαστήριο

Οι ΗΠΑ πήραν χθες Τρίτη αποστάσεις από μια θεωρία που υποστήριζε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την οποία ο νέος κορονοϊός προήλθε από ένα κινεζικό εργαστήριο, και εξέφρασαν τη στήριξή τους στους ειδικούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Οι ερευνητές...

rikNews ·

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παίρνει αποστάσεις από τη θεωρία της διαρροής του κορονοϊού από κινεζικό εργαστήριο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook