18.05.2021

  • Στην εκδήλωση συμμετείχαν Επαγγελματίες Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Εταιρείες Παροχής Διοικητικών Υπηρεσιών που ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό.

  • Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 και 4 Απριλίου, στη Λευκωσία και τη Λεμεσό αντίστοιχα, με χορηγό την εταιρεία Moebius Ltd, που έχει αναπτύξει και διανέμει εύχρηστο λογισμικό το οποίο επιλύει καθημερινά επιχειρηματικά προβλήματα.

  • Ένα από τα πολλά οφέλη του Moebius είναι το ότι μπορεί να καταργήσει την ανάγκη για πολλαπλές εισαγωγές δεδομένων, και επομένως να μειώσει την πίεση χρόνου και να βελτιστοποιήσει τη συλλογή δεδομένων.

  • Η οδηγία απαιτεί μια πιο πολύπλοκη προσέγγιση της καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες, με βάση την αξιολόγηση κινδύνου, και όχι απλά διατήρηση ενός αρχείου.

26/05/19 18:12

Το Moebius ενάντια στο ξέπλυμα χρήματος

Το AML Workshop Series του Cyprus Fiduciary Association πρόσφατα παρουσίασε τη νομοθεσία για την καταπολέµηση της νοµιµοποίησης εσόδων από παράνοµες δραστηριότητες (Anti-Money laundering legislation) και πρακτικές λύσεις για την αποτελεσματική της εφαρμογή. Στην εκδήλωση...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook