12.05.2021

  • Όπως εξήγησε, η Τράπεζα Κύπρου οδηγείται στη νέα εποχή: · Με την αξιοποίηση των Ανοιχτών Διεπαφών Προγραμματισμού Ψηφιακών Εφαρμογών (APIs) για τη διασύνδεση του Οικονομικού Οικοσυστήματος.

  • Προς την Digital εποχή Eπεσήμανε επίσης εμφαντικά ότι πρέπει να κινηθούμε στην Ψηφιακή Οικονομία ως ακρογωνιαίος λίθος των προσπαθειών που γίνονται σε εθνικό επίπεδο.

  • Είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο που το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου έχει προχωρήσει στην υλοποίηση ενός άκρως φιλόδοξου και μακρόπνοου προγράμματος ψηφιακής μεταμόρφωσης.

  • · Στην ώθηση της αλλαγής της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας στην κατεύθυνση ενός ψηφιακού περιβάλλοντος χωρίς μετρητά, προς στήριξη των εθνικών προσπαθειών για διαρθρωτική και οικονομική μεταρρύθμιση.

26/05/19 18:12

Το μεγάλο στοίχημα της Ψηφιακής Οικονομίας

Παρουσίαση του Chief Information Officer στη Γενική Συνέλευση Ο Chief Information Officer της Τράπεζας Κύπρου, κ. Γιώργος Τζωρτζής, καλωσόρισε τους μετόχους στην ψηφιακή εποχή, παρουσιάζοντας το όραμα και τους στόχους για μια καλύτερη εμπειρία του πελάτη, με σημαντικές...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook