15.05.2021

  • Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 15 εκατομμύρια ευρώ στον οποίο θα προστεθούν και άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ ως αντίστοιχη συνεισφορά από την Κυπριακή Κυβέρνηση, για συνολικό προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων ευρώ.

  • Κώστας Ν. Παπανικόλας δήλωσε ότι πρόκειται για μια ακόμη επιβεβαίωση ότι το Ινστιτούτο Κύπρου έχει αναδειχθεί ως Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας στην Έρευνα, την Εκπαίδευση και την Καινοτομία στην περιοχή μας.

  • H Κύπρος βρίσκεται σε ιδανική θέση για να παρακολουθήσει και να μελετήσει αυτά τα θέματα ως νησί στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, που βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταφερόμενης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τρεις ηπείρους.

  • Το στρατηγικό έργο EMME-CARE στοχεύει στη δημιουργία ενός Κέντρου Αριστείας που θα διερευνήσει τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της αλλαγής του κλίματος.

04/04/19 10:27

Το ΙΚύ εξασφάλισε χρηματοδότηση για τη δημιουργία παγκοσμίου εμβέλειας Κέντρου Αριστείας

Για την κλιματική αλλαγή και την ατμοσφαιρική έρευνα Μετά και το δεύτερο στάδιο μιας εξαιρετικά ανταγωνιστικής διαδικασία αξιολόγησης, το ερευνητικό πρόγραμμα "EMME-CARE: Κέντρο Κλιματικής και Ατμοσφαιρικής Έρευνας για την Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή" του Ινστιτούτου...

ΠαιδείαNews ·

Το ΙΚύ εξασφάλισε χρηματοδότηση για τη δημιουργία παγκοσμίου εμβέλειας Κέντρου Αριστείας

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook