16.05.2021

  • Την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας του Ελεγκτικού Επαγγέλματος (ΑΔΕΕλΕπ) υπέβαλε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας, Ρέα Γεωργίου.

  • Σημειώνει ακόμα ω ότι η ΑΔΕΕλΕπ επιτελεί σημαντικό έργο για την Κυπριακή Δημοκρατία, το οποίο αναγνωρίζεται τόσο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και ευρύτερα διεθνώς.

  • Επίσης, σημειώνει πως είναι αντιληπτό ότι μετά την εξέλιξη αυτή και τη σχετική γνωμάτευση της Γενικής Εισαγγελίας, δημιουργούνται πολλαπλά αντίστοιχα ζητήματα σύγκρουσης συμφερόντων σε σημαντικά θεσμικά όργανα, καθώς και σε επαγγελματικά εποπτικά σώματα.

  • Εκφράζει, τέλος, και δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους Επιθεωρητές, τη Γραμματεία της ΑΔΕΕλΕπ, καθώς και στο ελεγκτικό επάγγελμα στην ολότητά του για την άψογη συνεργασία τους.

08/01/21 18:34

Την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου ΑΔΕΕλΕπ υπέβαλε η Ρ. Γεωργίου

Την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας του Ελεγκτικού Επαγγέλματος (ΑΔΕΕλΕπ) υπέβαλε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας, Ρέα Γεωργίου. Σε γραπτή δήλωσή της, η κ. Γεωργίου αναφέρει ότι από τη γνωμάτευση του...

rikNews ·

Την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου ΑΔΕΕλΕπ υπέβαλε η Ρ. Γεωργίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook