13.05.2021

  • Ικανοποιημένους ασθενείς, μικροπροβλήματα με το λογισμικό αλλά και παρανομίες γιατρών, μετρά ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας Θετική ήταν σε γενικές γραμμές η πρώτη επαφή των ασθενών με το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ).

  • Ξεπέρασε τις προσδοκίες Καλύτερα απ’ ό,τι περίμεναν στον ΟΑΥ, εξελίχθηκε η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του ΓεΣΥ, σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του ΟΑΥ, Έφη Καμμίτση.

  • Από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του νέου συστήματος, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, αφού συμβεβλημένοι ιατροί με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), πιάστηκαν να παρανομούν, ασκώντας παράλληλα με το ΓεΣΥ και ιδιωτική ιατρική.

  • Σύμφωνα με τους παρόχους που συμμετέχουν στο σύστημα, τα όποια προβλήματα εντοπίστηκαν αφορούσαν κυρίως τεχνικά θέματα με το λογισμικό, τα οποία αναμένεται ότι σε βάθος χρόνου θα διορθωθούν.

09/06/19 18:13

Θετική η πρώτη επαφή με το ΓεΣΥ

Ικανοποιημένους ασθενείς, μικροπροβλήματα με το λογισμικό αλλά και παρανομίες γιατρών, μετρά ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας Θετική ήταν σε γενικές γραμμές η πρώτη επαφή των ασθενών με το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ). Σύμφωνα με τους παρόχους που συμμετέχουν στο σύστημα,...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook