15.08.2022

  • Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομάδας μας Θεόδωρος Κυριακίδης μίλησε στον Super Sport FM και στην εκπομπή Καλημέρα στα Σπορ κάνοντας αναφορά στα διοικητικά και τα αγωνιστικά της ομάδας.

  • Για την πρωτοβουλία εξωδιοικητικών παραγόντων για δημιουργία επιτροπής που σκοπό θα έχει την ελεγκτική και συμβουλευτική παροχή υπηρεσιών με ορίζοντα τη Γενική Συνέλευση: Ήταν μία πρωτοβουλία του Γιάννη Δημητρίου, μέλος του Συμβουλίου πριν πέντε χρόνια.

  • Δεν θα μπορούσε να είναι μονόπλευρο, γιατί θα ήταν παράδοξο να ορίσει μία επιτροπή η εταιρεία και να μην είχε την συγκατάθεση του σωματείου.

  • Έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση, που αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη Για τη σημερινή κατάσταση της εταιρείας: Δεν είναι άσχημη η οικονομική εικόνα της εταιρείας, αλλά δεν είναι ξεκάθαρη.

02/02/21 10:51

Θ. Κυριακίδης: «Η επιτροπή δεν έχει πρόθεση να αλλάξει την διοίκηση»

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομάδας μας Θεόδωρος Κυριακίδης μίλησε στον Super Sport FM και στην εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» κάνοντας αναφορά στα διοικητικά και τα αγωνιστικά της ομάδας. Για την πρωτοβουλία εξωδιοικητικών παραγόντων για δημιουργία επιτροπής που σκοπό θα έχει...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Θ. Κυριακίδης: «Η επιτροπή δεν έχει πρόθεση να αλλάξει την διοίκηση»

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook