15.05.2021

  • Ειδικότερα συμφωνήθηκε: α) να διατίθενται δύο διδακτικές περίοδοι σε κάθε τμήμα της Δημοτικής, καθώς και της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης (Γυμνάσιο - Λύκειο - Εσπερινά Σχολεία), του οποίου ο αριθμός των μαθητών/τριών υπερβαίνει τους δώδεκα.

  • Στη Μέση Γενική και Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση, συμφωνήθηκε να μειώνεται ο διδακτικός χρόνος των απλών εκπαιδευτικών κατά δύο διδακτικές περιόδους στα οκτώ, στα δεκαέξι και στα εικοσιένα χρόνια υπηρεσίας.

  • Σημειώνεται ότι την 4η Ιουλίου 2018, το Υπουργικό αποφάσισε την οριζόντια αποκοπή των απαλλαγών για όλους τους Βοηθούς Διευθυντές.

  • Πίστωση χρόνου Παραχωρείται, επίσης, πίστωση που αφορά στη μείωση του διδακτικού χρόνου των απλών εκπαιδευτικών, όπως αυτή περιλαμβάνεται στην Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2018.

26/05/19 18:12

Τέλος στην κρίση στην Παιδεία

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΕΠΕΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 Αίσιο τέλος στην κρίση στον τομέα της Παιδείας επήλθε την περασμένη Τετάρτη, όταν οι συντεχνίες...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook