23.06.2021

  • Ανέφερε εξάλλου ότι τα Ε/κ μέλη των Τεχνικών Επιτροπών έχουν κληθεί σε σύσκεψη την 1 Σεπτεμβρίου, υπό τον διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη, για να ανασκοπηθεί το έργο και η πρόοδος των δραστηριοτήτων τους.

  • Η Τεχνική Επιτροπή για την Πολιτιστική Κληρονομιά συνεχίζει τις εργασίες της, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορωνοϊού, ενώ τον Σεπτέμβρη θα προβεί σε γενική επανεκτίμηση του προγράμματός της, είπε.

  • Εντός χρονοδιαγράμματος, πρόσθεσε, θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες για τον καθαρισμό των τειχών στον προμαχώνα Μούλα και στην Πύλη Κερύνειας, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

  • Ο κ. Χατζηδημητρίου είπε τέλος ότι η Τεχνική Επιτροπή θα χρειαστεί περαιτέρω οικονομική στήριξη και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την ΕΕ για αύξηση της στήριξης για το 2021.

12/08/20 17:58

Τελειώνουν φέτος 11 έργα της Τεχνικής Επιτροπής Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Έντεκα έργα της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη και τελειώνουν μέχρι το τέλος του 2020, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ε/κ Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής, Τάκης Χατζηδημητρίου. Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδημητρίου,...

rikNews ·

Τελειώνουν φέτος 11 έργα της Τεχνικής Επιτροπής Πολιτιστικής Κληρονομιάς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook