18.05.2021

  • Παράλληλα το Υπουργείο αξιολογεί την πρόταση για διαμόρφωση του νέου Συστήματος Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου και των Εκπαιδευτικών, η οποία θα δοθεί σύντομα στις εκπαιδευτικές οργανώσεις για να προχωρήσει ο διάλογος.

  • Προωθείται, επίσης, η ανέγερση νέας Τεχνικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) στη Λάρνακα (Ριζοελιά), όπως και η λειτουργία τριών Εσπερινών ΤΕΣΕΚ από τον Σεπτέμβριο του 2019, σε Πάφο, Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

  • Η νέα Οικονομική - Εμπορική Σχολή Στα σκαριά βρίσκεται και η μετεξέλιξη της Εμπορικής Σχολής Μιτσή Λεμύθου σε Οικονομική-Εμπορική Σχολή (ΟΕΣ) ειδικού ενδιαφέροντος, η οποία αποφασίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 5 Δεκεμβρίου 2018.

  • Το Σχέδιο έχει ως πυρήνα του τη διαμορφωτική αξιολόγηση και προωθεί τη δημιουργία ενός, πάνω απ’ όλα, μαθητοκεντρικού σχολείου.

12/05/19 18:22

Τα επόμενα βήματα της μεταρρύθμισης

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ Τις κυριότερες πολιτικές που δρομολογούνται να γίνουν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook