15.05.2021

  • ΕΛΑΜ και Συνεργασία Κινήματος Οικολόγων - Συμμαχίας Πολιτών, που ευελπιστούν πως για πρώτη φορά θα καταλάβουν έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, και ΕΔΕΚ, η οποία επιδιώκει διατήρηση των κεκτημένων.

  • Πολλά θα εξαρτηθούν από την αντοχή του ΕΛΑΜ στην κολοσσιαία οργανωτική επίθεση που υπέστη τις τελευταίες ημέρες εκ μέρους του ΔΗΣΥ, ο οποίος εμφανίζει τις περισσότερες διαρροές ψηφοφόρων του προς την πλευρά των Κυπρίων εθνικιστών.

  • Πρόκειται για ένα γεγονός/τομή στα εκλογικά χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, που ενδεχομένως να διαφοροποιήσει άρδην την εικόνα του κυπριακού πολιτικού σκηνικού στα επόμενα χρόνια, καθώς και τους ισχύοντες συσχετισμούς δυνάμεων.

  • Μία πιθανή, δε, εκλογή Τουρκοκύπριου υποψηφίου, με τη συμμετοχή, μάλιστα, μεγάλου αριθμού Τουρκοκύπριων εκλογέων, αναμένεται να προκαλέσει σεισμικού χαρακτήρα μετατοπίσεις στο πολιτικό σκηνικό, εμβάλλοντας την πολιτική ζωή του τόπου σ’ ένα νέο αστερισμό.

26/05/19 18:12

Στον αστερισμό της τ/κ ψήφου

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΩΣΤΟΣΟ, ΛΙΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook