03.08.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στις 11.30πμ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη και τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Σεντώνα, σε λεπτομερή παρουσίαση των μέτρων της Κυβέρνησης.

  • Στο τρίπτυχο κράτους δικαίου, διαφάνειας και λογοδοσίας βασίζονται τα μέτρα της Κυβέρνησης για πάταξη της διαφθοράς, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, καλώντας όλους σε συνεργασία και αποφασιστικότητα για πάταξη του φαινομένου.

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε επίσης την ανάγκη για αλληλοσεβασμό και σεβασμό στους θεσμούς, στην προσήλωση στην αντικειμενικότητα, αμεροληψία και αξιοπιστία και στη διαφάνεια των ολοκληρωμένων ερευνών για να αποφεύγεται ο διασυρμός.

  • Αναφέρθηκε σε δράσεις που θα αναληφθούν όπως η πρόληψη, η εκπαίδευση, ευαισθητοποίηση, τα αναγκαία νομοθετικά μέτρα και την εποπτεία για αξιολόγηση κινδύνων.

29/01/21 14:01

Στο τρίπτυχο «κράτος δικαίου, διαφάνεια και λογοδοσία» ο σχεδιασμός για πάταξη διαφθοράς, λέει ο Πρόεδρος

Στο τρίπτυχο κράτους δικαίου, διαφάνειας και λογοδοσίας βασίζονται τα μέτρα της Κυβέρνησης για πάταξη της διαφθοράς, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, καλώντας όλους σε συνεργασία και αποφασιστικότητα για πάταξη του φαινομένου. Σε εισαγωγική ομιλία...

rikNews ·

Στο τρίπτυχο «κράτος δικαίου, διαφάνεια και λογοδοσία» ο σχεδιασμός για πάταξη διαφθοράς, λέει ο Πρόεδρος

rikNews

Η Κυβέρνηση παρουσιάζει το σχεδιασμό της για πάταξη της διαφθοράς

Η Κυβέρνηση παρουσιάζει σήμερα το σχεδιασμό της για πάταξη της διαφθοράς. Στις 11.30πμ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυ Γιολίτη και τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Σεντώνα, σε λεπτομερή παρουσίαση...

rikNews ·

Η Κυβέρνηση παρουσιάζει το σχεδιασμό της για πάταξη της διαφθοράς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook