15.05.2021

  • , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΠΟΛΥΩΡΟΦΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Τέσσερα ακίνητα η αξία των οποίων ξεπερνά τα €23 εκατ.έβγαλε στο σφυρί η Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα, ζητώντας προσφορές από ενδιαφερόμενους αγοραστές.

  • Πρόκειται στην ουσία για ακίνητα που αφορούν παραθαλάσσιες κατοικίες, βιομηχανικό κτήριο, πολυώροφο ημιτελές εμπορικό κτήριο και ακίνητο επαγγελματικής χρήσης.

  • Το ακίνητο βρίσκεται επί των οδών Σαμοθράκης και Γυμναστηρίου, στη θέση Μορτερό της δημοτικής ενότητας Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς και βρίσκεται πολύ κοντά στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

  • Βιομηχανικό κτήριο Το δεύτερο ακίνητο αφορά ένα βιομηχανικό κτήριο στη βιομηχανική περιοχή Κρυονέρι Αττικής, το οποίο διατίθεται προς πώληση στην τιμή των €6.200.000.

26/05/19 18:12

Στο σφυρί τέσσερα ακίνητα

ΨΑΧΝΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΠΟΛΥΩΡΟΦΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Τέσσερα ακίνητα η αξία των οποίων ξεπερνά τα €23 εκατ. έβγαλε στο σφυρί η Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα,...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook