13.08.2022

  • Λιγότερο απαισιόδοξος αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια που θ΄αφήσει πίσω της η πανδημία εμφανίστηκε σήμερα ο επικεφαλής του εποπτικού βραχίονα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) του SSM (Single Supervisory Mechanism) Andrea Enria.

  • Ο ίδιος στήριξε την πρόταση για τη δημιουργία, ακόμη και σε εθνικό επίπεδο, Εταρειών Διαχείρισης Ενεργητκού ή αλλιώς κακών τραπεζών, καθώς όπως είπε θα μπορούσαν να συμβάλλουν στον περιορισμό των δανείων αυτών.

  • Και τούτο διότι δεν επιτρέπουν στην Τράπεζα για όσο χρονικό διάστημα ο δανειλήπτης βρίσκεται στο καθεστώς αυτό να μπορεί να τον αξιολογεί.

  • Αναφορικά με τη δημιουργία κακής τράπεζας ο κ. Εnria εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

28/01/21 13:34

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Στηρίζει τη δημιουργία «κακής τράπεζας» για τα κόκκινα δάνεια ο Α.Εnria

Λιγότερο απαισιόδοξος αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια που θ΄αφήσει πίσω της η πανδημία εμφανίστηκε σήμερα ο επικεφαλής του εποπτικού βραχίονα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) του SSM (Single Supervisory Mechanism) Andrea Enria. Ο ίδιος στήριξε την πρόταση για τη δημιουργία,...

rikNews ·

Στηρίζει τη δημιουργία «κακής τράπεζας» για τα κόκκινα δάνεια ο Α.Εnria

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook