10.05.2021

  • Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκος Χατζηγιάννης δήλωσε μετά τη συνεδρία ότι διαμορφώθηκε μια συναινετική αποδοχή από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και οι κανονισμοί θα τεθούν ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

  • Στους κανονισμούς προστέθηκε διάταξη από το ΔΗΚΟ ότι εκ των υστέρων θα ενημερώνεται η Βουλή για τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς διατάγματα, διευκρίνισε ο κ. Χατζηγιάννης.

  • Ο κ. Χατζηγιάννης παρατήρησε ότι τα παιδιά τελούν υπό κατάσταση ασφυξίας με την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε με το φόρτο εργασίας και την αβεβαιότητα.

  • Τα διάφορα ζητήματα που εγείρονται δεν είναι της παρούσης όπως οι υπέρμετρες εξουσίες ανέφερε προσθέτοντας ότι η έκδοση διαταγμάτων θα αφορά μόνο σε περίσταση πολέμου ή επιδημίας.

18/06/20 02:32

Στην Ολομέλεια προς ψήφιση οι κανονισμοί για σχολεία σε σχέση με την πανδημία

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγούνται οι κανονισμοί με τους οποίους εκχωρείται η εξουσία στον Υπουργό Παιδείας να ρυθμίζει τη λειτουργία των σχολείων  μέσης εκπαίδευσης σε έκτακτες καταστάσεις όπως η πανδημία με διατάγματα, που συζητήθηκαν εκ νέου σήμερα στην Κοινοβουλευτική...

rikNews ·

Στην Ολομέλεια προς ψήφιση οι κανονισμοί για σχολεία σε σχέση με την πανδημία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook