10.05.2021

  • Η Λεμεσός είχε χθες τα περισσότερα κρούσματα (40), η Λάρνακα είχε 16, η Λευκωσία και η Πάφος από 11 κρούσματα, η Αμμόχωστος 3, ενώ άλλα 2 ήταν μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.

  • Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Υγείας απηύθυνε εκ νέου έκκληση προς τους νέους να είναι πιο προσεκτικοί και συνεπείς στην τήρηση των μέτρων ιδιαίτερα όταν επισκέπτονται τους χώρους αυτούς.

  • Σημειώνεται ότι πέραν από κάποιους εργαζόμενους που εντοπίζονται θετικοί σε χώρους εστίασης (καφέ, μπαρ-σνακ, κτλ), υπάρχουν αρκετά κρούσματα που είναι πελάτες σε αυτούς τους χώρους ή που μετακινούνται από το ένα υποστατικό στο άλλο.

  • Με βάση τα δεδομένα, παρατηρείται ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα (ιδιαίτερα οι αποστάσεις) στους χώρους αυτούς από τις επιχειρήσεις και από τους θαμώνες.

15/10/20 00:16

Στη Λεμεσό τα περισσότερα κρούσματα χθες - Αλυσίδες σε χώρους όπου συχνάζουν νεαρά άτομα

Η Λεμεσός είχε χθες τα περισσότερα κρούσματα (40), η Λάρνακα είχε 16, η Λευκωσία και η Πάφος από 11 κρούσματα, η Αμμόχωστος 3, ενώ άλλα 2 ήταν μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού. Σημειώνεται ότι πέραν από κάποιους εργαζόμενους που εντοπίζονται θετικοί σε χώρους εστίασης (καφέ,...

rikNews ·

Στη Λεμεσό τα περισσότερα κρούσματα χθες - Αλυσίδες σε χώρους όπου συχνάζουν νεαρά άτομα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook