25.07.2021

  • Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19 την Πέμπτη, βρίσκεται σήμερα σε σταθερή κατάσταση σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα, έγινε γνωστό από το Ελιζέ στο Γαλλικό Πρακτορείο.

  • Ο Εμανουέλ Μακρόν, που παραδέχθηκε την Παρασκευή ότι ακολουθεί μια χαλαρότερη δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αλγερίας Αμπντελμαντζίντ Τεμπούν και τον Σέρβο ομόλογό του Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

  • Με συμπτώματα όπως βήχας και κόπωση, ο Εμανουέλ Μακρόν απομονώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες.

  • Η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας είναι σταθερή σε σχέση με χθες (Σάββατο), διαβεβαίωσε το Ελιζέ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

20/12/20 15:57

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μακρόν

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19 την Πέμπτη, βρίσκεται σήμερα «σε σταθερή κατάσταση» σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα, έγινε γνωστό από το Ελιζέ στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας...

rikNews ·

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μακρόν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook