15.05.2021

  • Πάρα την αυξητική τάση των τιμών, οι Κύπριοι -όπως διεφάνη από την αυξημένη συμμετοχή τους στην Έκθεση Ταξίδι 2019 που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα- δεν είναι διατεθειμένοι να χαραμίσουν τις διακοπές τους.

  • Εάν θα ταξιδέψετε περί τα τέλη Ιουλίου με επιστροφή στις αρχές Αυγούστου, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια από 143 ευρώ με πιο χαμηλού κόστους εταιρείες, τα οποία όμως μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 290 ευρώ.

  • Αρκετοί, λόγω των υψηλών τιμών, φαίνεται ότι γι' ακόμα μια σεζόν θα προτιμήσουν τα πακέτα διακοπών που ετοιμάζουν γι’ αυτούς οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, τα οποία αποτελούν ίσως την πιο οικονομική επιλογή.

  • Ένα αεροπορικό εισιτήριο για Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής για το τριήμερο του Κατακλυσμού, το βρίσκουμε από 168 ευρώ μέχρι και 303 ευρώ.

12/05/19 18:22

Στα ύψη οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων

ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Φέτος μπορούμε να επιλέξουμε πενθήμερες κρουαζιέρες από 500 ευρώ προς τα ελληνικά...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook