13.05.2021

  • Καλύπτουμε τα φιλέτα με μεμβράνη κι αφήνουμε στην άκρη να μαριναριστούν για τουλάχιστον 15 λεπτά.

  • Τα πασπαλίζουμε με τον άνηθο και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χοντροκομμένο πιπέρι.

  • Λαδώνουμε τις φέτες του σολομού μας και ψήνουμε στο γκριλ για 15 λεπτά, με το δέρμα κάτω, βάζοντας γύρω-γύρω τις ροδέλες από τα ξερά κρεμμύδια.

  • Τα βάζουμε στο μίξερ μαζί με τον χυμό λεμονιού, τα κρεμμύδια, το ταμπάσκο και την κρέμα γάλακτος.

24/11/19 23:36

Σολομός με κρέμα αβοκάντο

Ψιλοκόβουμε πρώτα τον άνηθο. Έπειτα πλένουμε τα φιλέτου του σολομού μας, τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε σ’ ένα βαθύ πιάτο με το δέρμα προς τα κάτω. Τα πασπαλίζουμε με τον άνηθο και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο και χοντροκομμένο πιπέρι. Καλύπτουμε τα φιλέτα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook