18.05.2021

  • Μια έκπληξη επιφυλάσσει η πρόσφατη αυτοβιογραφία του, το Me: ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός θέλει μια πελώρια έκθεση για την καριέρα του και πιθανά να ανοίξει ένα ιδιωτικό μουσείο για να στεγάσει την αχανή συλλογή του.

  • Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, αλλά στο τέλος της αυτοβιογραφίας του ο Έλτον Τζον απαριθμεί τα όσα θέλει να κάνει μετά την παγκόσμια αποχαιρετιστήρια τουρνέ του.

  • Η αυτοβιογραφία -την οποία έγραψε με τη βοήθεια του δημοσιογράφου για θέματα μουσικής Alexis Petridis και η οποία κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα- αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση του Έλτον Τζον με την τέχνη.

  • Αυτό άλλαξε όταν μια μέρα, πάνω από τον ώμο ενός φίλου του κοίταξε κάποιες φωτογραφίες του Herb Ritts τις οποίες ο φίλος σκεφτόταν να αγοράσει.

13/12/19 13:40

Σκέφτεται να δημιουργήσει μουσείο ο Έλτον Τζον

Μια έκπληξη επιφυλάσσει η πρόσφατη αυτοβιογραφία του, το "Me": ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός θέλει μια πελώρια έκθεση για την καριέρα του και πιθανά να ανοίξει ένα ιδιωτικό μουσείο για να στεγάσει την αχανή συλλογή του. Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, αλλά στο τέλος της...

rikNews ·

Σκέφτεται να δημιουργήσει μουσείο ο Έλτον Τζον

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook