13.05.2021

  • Για το σιρόπι Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι εκτός από το μέλι.

  • Για το ραβανί Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC στον αέρα.

  • Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.από την ώρα που θα πάρουν βράση.

  • Προσθέτουμε το μέλι και αφαιρούμε απ’ τη φωτιά, ανακατεύουμε ελαφρώς και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει το σιρόπι.

12/12/19 06:08

Σιροπιαστό ραβανί με ινδοκάρυδο

Για το σιρόπι Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι εκτός από το μέλι. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. Δεν ανακατεύουμε ξανά από την ώρα που θα αρχίσει ο βρασμός. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. από την ώρα που θα πάρουν βράση. Προσθέτουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook