17.05.2021

  • Ο κ. Θεραπής ανέφερε πως σήμερα και αύριο θα υπάρχουν σταθμευμένα λεωφορεία σε κεντρικά σημεία όλων των πόλεων πλην της Λευκωσίας και ανάρτηση πανό με τα αιτήματα μας.

  • Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Θεραπής είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταβούμε στη Λευκωσία, όλοι πήραν τα απαραίτητα μηνύματα, ενώ το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων παραμένει αμετακίνητο στις θέσεις του.

  • Πρόσθεσε ότι την Τετάρτη 17 Ιουνίου από τις πέντε το πρωί και για 24 ώρες θα πραγματοποιηθεί παναπεργία όλων των εταιρειών σε όλες τις πόλεις.

  • Η σοβαρότητα της κατάστασης αποδείχθηκε από το γεγονός ότι εσπευσμένα κλήθηκαν να παρουσιαστούν ενώπιον της Επιτροπής ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Οδυσσέας Μιχαηλίδης και η εκπρόσωπος της Γενικής Εισαγγελίας.

13/06/20 12:28

Συντονιστική εταιρειών λεωφορείων:Δεν αποκλείεται γενικό lockdown στις δημόσιες συγκοινωνίες

Ο κ. Θεραπής ανέφερε πως «σήμερα και αύριο θα υπάρχουν σταθμευμένα λεωφορεία σε κεντρικά σημεία όλων των πόλεων πλην της Λευκωσίας και ανάρτηση πανό με τα αιτήματα μας. Τα δρομολόγια των λεωφορείων δεν θα επηρεαστούν αφού θα εκτελεστούν κανονικά, ενώ δεν θα υπάρχει καμία...

rikNews ·

Συντονιστική εταιρειών λεωφορείων:Δεν αποκλείεται γενικό lockdown στις δημόσιες συγκοινωνίες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook