17.05.2021

  • Ο πρώτος σεισμός σε άλλο πλανήτη Το ρομποτικό γεωλογικό εργαστήριο InSight της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) ανίχνευσε κατά πάσα πιθανότητα τον πρώτο του σεισμό από το υπέδαφος του 'Αρη.

  • Με αυτό το πρώτο σήμα ξεκινά και επίσημα ένα νέο πεδίο: η αρειανή σεισμολογία, δήλωσε ο επικεφαλής επιστήμονας της αποστολής InSight, Μπρους Μπάνερντ του Εργαστηρίου Αεριώθησης (JPL) της NASA.

  • Ο τετράχρονος γιος της Ομάρ, που καθόταν μαζί της στο πίσω κάθισμα, δεν είχε πάθει τίποτε από τη σύγκρουση, καθώς η γυναίκα τον προστάτευσε με το σώμα της, αλλά η ίδια είχε τραυματισθεί πολύ σοβαρά.

  • Όμως, πέρυσι, όπως έγινε τώρα γνωστό, σύμφωνα με το BBC, ανέκτησε τη συνείδησή της σε ένα γερμανικό νοσοκομείο μετά από πολυετή θεραπεία.

05/05/19 18:14

Σύντομες Εξωτερικές Ειδήσεις

Ξύπνησε από κώμα μετά από 27 χρόνια Μια γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία είχε τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι σε ένα τροχαίο το 1991 και είχε έκτοτε παραμείνει σε κώμα, ξύπνησε μετά από 27 χρόνια, μια περίπτωση που έχει κάτι από ιατρικό θαύμα. Η Μουνίρα Αμντουλά,...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook