03.08.2021

  • Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά τις συνθήκες που έγινε η σύλληψη του καταζητούμενου, ο οποίος μάλιστα είχε επικηρυχτεί έναντι χρηματικού ποσού, από την οικογένεια της άτυχης 36χρονης.

  • Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο από φίλη της και τον 15χρονο γιο της, ο οποίος είχε να την δει από το απόγευμα της Παρασκευής.

  • Εναντίον του 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σχετιζόταν φιλικά με το θύμα και επισκεπτόταν συχνά την οικία της, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο των ανακρίσεων της Αστυνομίας.

  • Η νεκροτομή επί της σορού κατέδειξε πως το θύμα στραγγαλίστηκε, ενώ έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στην τραχηλική χώρα.

16/10/20 13:22

Συνελήφθη ο καταζητούμενος για το φόνο της 36χρονης στη Λεμεσό

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά τις συνθήκες που έγινε η σύλληψη του καταζητούμενου, ο οποίος μάλιστα είχε επικηρυχτεί έναντι χρηματικού ποσού, από την οικογένεια της άτυχης 36χρονης. Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, εντοπίστηκε...

rikNews ·

Συνελήφθη ο καταζητούμενος για το φόνο της 36χρονης στη Λεμεσό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook