06.05.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Ομάδα μας ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Φακούντο Ζαμπάλα ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά.

  • Το ενδιαφέρον μας όσον αφορά στο κεφάλαιο ενίσχυσης της Ομάδας μας επικεντρώνεται στην τέταρτη και τελευταία προσθήκη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Μπερν, Γκάρνερ και Βινίσιους.

  • Πρόκειται για 22χρονο (02.01.1999) ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τις 4 Ιανουαρίου κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού αποδεσμεύτηκε από την Αλαχουένσε, περσινή πρωταθλήτρια της Κόστα Ρίκα.

  • Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ροζάριο Σέντραλ Αργεντινής, με τη φανέλα της οποίας ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε επίπεδο Ανδρών.

26/01/21 18:20

Συμφωνία με Ζαμπάλα!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Ομάδα μας ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Φακούντο Ζαμπάλα ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ θα αποτελέσει το τέταρτο και τελευταίο μεταγραφικό...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Συμφωνία με Ζαμπάλα!

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Προτάθηκε ο 22χρονος Αργεντινός Ζαμπάλα

Το ενδιαφέρον μας όσον αφορά στο κεφάλαιο ενίσχυσης της Ομάδας μας επικεντρώνεται στην τέταρτη και τελευταία προσθήκη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Μπερν, Γκάρνερ και Βινίσιους. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολογεί και την...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Προτάθηκε ο 22χρονος Αργεντινός Ζαμπάλα

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook