13.05.2021

  • Φαγούρα για όσους δανειολήπτες δεν σώζονται ούτε με το σχέδιο Η κίνηση του Υπουργείου Οικονομικών ερμηνεύθηκε από πολλούς ως προεργασία για την ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής ενός συμπληρωματικού σχεδίου.

  • Οι εκτιμήσεις για την απόδοση του Σχεδίου δίνουν και παίρνουν και οι υπολογισμοί των τραπεζιτών φέρουν, σε κάποιες περιπτώσεις, έναν στους τρεις και, σε άλλες, έναν στους δύο επιλέξιμους δανειολήπτες να μένουν, τελικά, εκτός Σχεδίου.

  • Ο Υπουργός Οικονομικών, πάντως, θεωρεί εν πολλοίς ότι η λειτουργία του Σχεδίου θα δώσει απαντήσεις και απτά αριθμητικά και μετρήσιμα στοιχεία, στα οποία θα μπορεί να βασιστεί η όποια μελλοντική απόφαση του Κράτους.

  • Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι ακόμη και με το δεκανίκι του Εστία δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις και θα απορρίπτονται ως μη βιώσιμοι.

09/06/19 18:13

Σεναριολογία ενόψει… «Εστία»

«Φαγούρα» για όσους δανειολήπτες δεν σώζονται ούτε με το σχέδιο Η κίνηση του Υπουργείου Οικονομικών ερμηνεύθηκε από πολλούς ως προεργασία για την ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής ενός συμπληρωματικού σχεδίου. Όπως αναφέρεται, άλλωστε, και στο ίδιο το «ΕΣΤΙΑ» οι περιπτώσεις...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook