12.05.2021

  • Οι Χριστιανοδημοκράτες των Μέρκελ και Μίνι Μέρκελ -όπως αποκαλούν τα ΜΜΕ τη νέα ηγέτιδα του CDU, Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ- μαζί με τους Βαυαρούς εταίρους τους, Χριστιανοικοινωνιστές, κατέγραψαν απώλειες πέραν του 7%.

  • ΗΤΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ, οβαρές απώλειες κατέγραψαν στις Ευρωεκλογές τα παραδοσιακά κόμματα της Γερμανίας και για πρώτη φορά τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, στην τελευταία θητεία της Άγκελα Μέρκελ, μοιάζουν να σκεπάζουν τον ουρανό του Βερολίνου.

  • Οι δε Σοσιαλιστές, που είχαν καταγράψει σημαντικές πτώσεις στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και οδήγησαν τον Μάρτιν Σουλτς σε παραίτηση από την ηγεσία του SPD, καταποντίστηκαν και κατέγραψαν απώλειες μεγαλύτερες του 11%.

  • , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

02/06/19 18:10

Σενάρια πρόωρων εκλογών στη Γερμανία

ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ SPD ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook