10.05.2021

  • Δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε την πολιτική βούληση να παραταθεί αυτό το έγγραφο, μερικές ημέρες πριν από τη λήξη του στις 5 Φεβρουαρίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Βλαντίμιρ Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ.

  • Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πρότεινε χθες, Πέμπτη, την επομένη της ανάληψης των καθηκόντων του, την παράταση για πέντε χρόνια αυτής της συνθήκης-κλειδί για τον πυρηνικό αφοπλισμό ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και τη Μόσχα.

  • Όμως δεν συμφωνούμε πλήρως με έναν ορισμένο αριθμό αυτών των όρων, επομένως θα λάβουμε κατ΄αρχάς γνώση αυτού που προτείνουν οι Αμερικανοί και θα κάνουμε στη συνέχεια ένα σχόλιο, επέμεινε ο Πεσκόφ.

  • Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Πεσκόφ απέρριψε αυτά τα δύο θέματα και εκτίμησε πως πολλά χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων έχουν δαπανηθεί προκειμένου να κατηγορηθεί, χωρίς επιτυχία, η Ρωσία.

22/01/21 18:44

Ρώσοι και Αμερικανοί φαίνεται να κινούνται προς μια παράταση της συνθήκης New START

Η Μόσχα και η Ουάσινγκτον έκαναν ένα βήμα προς την παράταση για πέντε χρόνια της συνθήκης για τον πυρηνικό αφοπλισμό New START, με το Κρεμλίνο να λέει σήμερα ότι "χαιρετίζει" τη σχετική πρόταση του Τζο Μπάιντεν. "Δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε την πολιτική βούληση να...

rikNews ·

Ρώσοι και Αμερικανοί φαίνεται να κινούνται προς μια παράταση της συνθήκης New START

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook