-
Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, το χταπόδι μας να καθαριστεί και να κοπεί σε χοντρά κομμάτια.
-
Τα ρεβίθια τα βάζουμε σε νερό να μουλιάσουν από το προηγούμενο βράδυ.
-
Στο μεταξύ ετοιμάζουμε το χταπόδι: Το βάζουμε σε κατσαρόλα και βράζουμε με το νερό που θα βγάλει για 25-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
-
Προσθέτουμε στο χταπόδι το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
Ρεβίθια φούρνου κοκκινιστά με χταπόδι Blue Island
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ρεβίθια φούρνου κοκκινιστά με χταπόδι Blue Island
Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, το χταπόδι μας να καθαριστεί και να κοπεί σε χοντρά κομμάτια. Τα ρεβίθια τα βάζουμε σε νερό να μουλιάσουν από το προηγούμενο βράδυ. Βράζουμε τα ρεβίθια σε άφθονο νερό για 35-40 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε...