07.05.2021

  • Το έργο Ψηφιακός Ηρόδοτος II αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ψηφιοποίησης και ανάδειξης αρχειακού υλικού ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα - Κύπρος 2014 -2020.

  • Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναπτύχθηκε εποικοδομητική συζήτηση για την εξέλιξη των δράσεων ανά πακέτο εργασίας από τον κάθε εταίρο, την υφιστάμενη κατάσταση υλοποίησης αλλά και την πορεία εξέλιξης των διαγωνισμών και των αναθέσεων.

  • Επίσης, συζητήθηκαν τα οικονομικά θέματα καθώς και ο καθορισμός των επόμενων βημάτων – δράσεων με στόχο την ολοκλήρωση του έργου.

  • Με την ολοκλήρωση του έργου τον Φεβρουάριο του 2020, όλοι οι εταίροι θα διαθέτουν ένα αρχείο ψηφιοποιημένου υλικού, μοναδικό εργαλείο για τους ερευνητές αλλά και για τους πολίτες, άμεσα και δωρεάν.

12/11/19 10:01

Ψηφιακός Ηρόδοτος - 4η Συνάντηση στη Ρόδο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναπτύχθηκε εποικοδομητική συζήτηση για την εξέλιξη των δράσεων ανά πακέτο εργασίας από τον κάθε εταίρο, την υφιστάμενη κατάσταση υλοποίησης αλλά και την πορεία εξέλιξης των διαγωνισμών και των αναθέσεων. Επίσης, συζητήθηκαν τα οικονομικά...

rikNews ·

Ψηφιακός Ηρόδοτος - 4η Συνάντηση στη Ρόδο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook