20.06.2021

  • Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ), η οποία συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή, εκδίδοντας προειδοποιήσεις και παρέχοντας υλικό, πληροφορίες και συμβουλές, συμβάλλει στη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση του επενδυτικού κοινού.

  • Στη διάρκεια της εβδομάδας (30 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου 2019), η ΕΚΚ προέβαλε και συνεχίζει να προβάλλει τα μηνύματα της πρωτοβουλίας της IOSCO μέσω της ιστοσελίδας της και σελίδων που διατηρεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • Πρόσφατα εξέδωσε Προειδοποίηση για τους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν λόγω των ιστορικά χαμηλών καταθετικών ή ακόμη και αρνητικών τραπεζικών επιτοκίων.

  • Παρεμβάσεις και προειδοποιήσεις Η ΕΚΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά και όπου κρίνει ότι οφείλει να παρέμβει για να προστατεύσει ή να προειδοποιήσει το επενδυτικό κοινό το πράττει.

04/10/19 11:55

Προτεραιότητα η επιμόρφωση του επενδυτικού κοινού

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ), η οποία συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή, εκδίδοντας προειδοποιήσεις και παρέχοντας υλικό, πληροφορίες και συμβουλές, συμβάλλει στη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση του επενδυτικού κοινού. Στη διάρκεια...

rikNews ·

Προτεραιότητα η επιμόρφωση του επενδυτικού κοινού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook