18.05.2021

  • Η συμμετοχή στον 3ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex είναι δωρεάν και το βραβείο για τις νικήτριες ομάδες θα είναι, μεταξύ άλλων, το δικαίωμά τους για συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Robotex στην Εσθονία.

  • Το Robotex Cyprus 2019 διοργανώνεται από το Cyprus Computer Society με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας.

  • Στην έκθεση ρομποτικών κατασκευών Robotics4all μπορούν να συμμετέχουν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, επαγγελματίες, ερευνητές, επιχειρήσεις, ιδρύματα καθώς και άτομα με αναπηρίες.

  • Η διήμερη εκδήλωση Robotex είναι ανοικτή για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ευκαιρίες που προσφέρει η ρομποτική τεχνολογία και να παρακολουθήσει εντυπωσιακές επιδείξεις από drones.

12/05/19 18:22

Πριν από το τέλος του Μάη οι εγγραφές για το φεστιβάλ ρομποτικής R

Πριν από το τέλος του Μάη οι εγγραφές για το φεστιβάλ ρομποτικής Robotex Η 26η Μαΐου είναι η τελευταία μέρα εγγραφής στο Robotex Cyprus που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ρομποτικής αναμένεται να προσελκύσει...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook