18.05.2021

  • Ο Δήμος Στροβόλου βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως Πράσινη Πόλη της Κύπρου, ως αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας για να καταστεί ο Στρόβολος μια πράσινη πόλη, πρότυπο για κάθε άλλο οργανισμό ή άτομο.

  • Τα Πράσινα Σημεία είναι οργανωμένοι χώροι, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να αφήνουν ειδικά απόβλητα οικιακής προέλευσης, από τηλεοράσεις και άλλο ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό, μέχρι στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα ή άλλα ογκώδη αντικείμενα εντελώς δωρεάν.

  • Στον Δήμο μας, το Πράσινο Σημείο βρίσκεται στον Ανατολικό Στρόβολο, κοντά στον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου και θα εξυπηρετεί όλους τους δημότες του Στροβόλου και όχι μόνο.

  • Τα Πράσινα Σημεία είναι προορισμός μόνο για τα απόβλητα οικιακής χρήσης των πολιτών και σε καμία περίπτωση για απόβλητα από εμπορικές δραστηριότητες, γεωργικές δραστηριότητες, εργολήπτες, βιομηχανίες ή άλλους επαγγελματικούς φορείς.

14/04/19 18:15

Πράσινος Δήμος και στα… πράσινα σημεία!

Για όλους μας στον Δήμο Στροβόλου και για μένα προσωπικά, η περιβαλλοντική πολιτική θα είναι πάντοτε στο προσκήνιο και οι προσπάθειές μας για να αναβαθμίσουμε τον Δήμο μας και να προστατέψουμε το περιβάλλον μας δεν θα σταματήσουν ποτέ Ο Δήμος Στροβόλου εγκαινίασε το πρώτο...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook