15.05.2021

  • Υλοποιώντας την πολιτική της για προώθηση εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων που προβάλλουν την κυπριακή παράδοση και φιλοξενία, η Louis Hotels ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του νέου της boutique hotel “Polis 1907”.

  • Τοποθετημένο στην καρδιά της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα ξαναζωντανεύει και γεμίζει ζωή περιμένοντας τους ντόπιους και ξένους να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας.

  • Αρχικά, ανήκε σε εύπορη οικογένεια, ενώ στο πέρασμα των χρόνων είχε μετατραπεί σε αγορά, καθώς ήταν το μεγαλύτερο κτήριο στην Πόλη Χρυσοχούς.

  • Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την περίοδο 1949 μέχρι και το 1955 το κτήριο αποτέλεσε το πρώτο Γυμνάσιο Πόλεως, απόφοιτοι του οποίου ζουν ακόμα στην περιοχή.

05/05/19 18:14

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

«Polis 1907»: Η απόλυτη εμπειρία κυπριακής φιλοξενίας

Υλοποιώντας την πολιτική της για προώθηση εναλλακτικών τουριστικών προϊόντων που προβάλλουν την κυπριακή παράδοση και φιλοξενία, η Louis Hotels ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του νέου της boutique hotel “Polis 1907”. Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς,...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook