12.05.2021

  • Αλευροβουτυρώνουμε ένα σκεύος με βάσεις για cupcake και το αφήνουμε στην άκρη.

  • Ύστερα, αλευρώνουμε τον πάγκο εργασίας, τοποθετούμε πάνω του τη σφολιάτα και κόβουμε με ένα ποτήρι ή ένα τσέρκι διαμέτρου 10 εκατοστών σε στρογγυλά κομμάτια.

  • Έπειτα, τυλίγουμε ένα κομμάτι γραβιέρας με μία φέτα μπέικον, το κόβουμε στα 2 και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλο το τυρί.

  • Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε κάθε φόρμα από 3 κομμάτια τυριού και ψήνουμε τα πιτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 205°C στον αέρα για 20-25 λεπτά.

13/01/20 10:02

Πιτάκια με μπέικον και γραβιέρα

Αλευροβουτυρώνουμε ένα σκεύος με βάσεις για cupcake και το αφήνουμε στην άκρη. Ύστερα, αλευρώνουμε τον πάγκο εργασίας, τοποθετούμε πάνω του τη σφολιάτα και κόβουμε με ένα ποτήρι ή ένα τσέρκι διαμέτρου 10 εκατοστών σε στρογγυλά κομμάτια. Κατόπιν, τοποθετούμε τα παραπάνω...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook