18.06.2021

  • Ρυθμιστές από την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, την Ελβετία και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) συμμετέχουν υπό τους όρους των υφιστάμενων ρυθμίσεων εμπιστευτικότητας.

  • Αυτό ακολούθησε την έγκριση του πιλοτικού προγράμματος OPEN και την έγκριση του Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Διοικητικό Συμβούλιο του EMA της αναθεώρησης του εσωτερικού κανονισμού CHMP στις 16 Δεκεμβρίου 2020.

  • Σημειώνει δε ότι θα προωθήσει τη συνολική διαφάνεια και θα συμβάλει στην εμπιστοσύνη του κοινού στα εμβόλια και τη θεραπευτική.

  • Η συνεργασία επιτρέπει την ανταλλαγή επιστημονικής εμπειρογνωμοσύνης κατά την αξιολόγηση των εμβολίων COVID-19 και της θεραπείας σε μια εποχή που οι ρυθμιστικές αρχές και η φαρμακευτική βιομηχανία αντιμετωπίζουν όλες κοινές προκλήσεις, αναφέρει ο ΕΜΑ.

04/02/21 15:02

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα συνεργασίας ρυθμιστικών αρχών από τον ΕΜΑ για αξιολόγηση εμβολίων COVID19

Η συνεργασία επιτρέπει την ανταλλαγή επιστημονικής εμπειρογνωμοσύνης κατά την αξιολόγηση των εμβολίων COVID-19 και της θεραπείας σε μια εποχή που οι ρυθμιστικές αρχές και η φαρμακευτική βιομηχανία αντιμετωπίζουν όλες κοινές προκλήσεις, αναφέρει ο ΕΜΑ. Σημειώνει δε ότι θα...

rikNews ·

Πιλοτικό πρόγραμμα συνεργασίας ρυθμιστικών αρχών από τον ΕΜΑ για αξιολόγηση εμβολίων COVID19

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook