15.05.2021

  • Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια-υψηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

  • Προσθέτουμε τα κάστανα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά.

  • Σβήνουμε με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τις σταφίδες.

  • Περιχύνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας με το ζωμό (ή το νερό), ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και καλύπτουμε με καπάκι να σιγομαγειρευτεί το πιλάφι για περίπου 10-15 λεπτά.

27/11/19 10:37

Πιλάφι με κάστανα, σταφίδες, ρόδι και κουκουνάρι FOODSAVER

Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια-υψηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα κάστανα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε να καλυφθεί από το ελαιόλαδο, για 1-2...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook