15.05.2021

  • ΒΡΕΤΑΝΙΑ: , Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΩΝ Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή την παραίτησή της, έχοντας αποτύχει να υλοποιήσει το Brexit.

  • Εφτά πολιτικοί των Συντηρητικών φέρονται ως οι υποψήφιοι διάδοχοι της Τερέζα Μέι στην ηγεσία των Τόρις, με τον Μπόρις Τζόνσον, τον πρώην δήμαρχο του Λονδίνου, να είναι το φαβορί ανάμεσά τους.

  • Άντρεα Λίντσομ Ένθερμη υποστηρίκτρια του Brexit, η υπουργός αρμόδια για τις σχέσεις της κυβέρνησης με το Κοινοβούλιο, παραιτήθηκε την Τετάρτη, στερώντας από την Τερέζα Μέι ένα σημαντικό στήριγμα.

  • Τζέρεμι Χαντ Ο 52χρονος υπουργός Εξωτερικών αρχικά υποστήριξε την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ενωση πριν αλλάξει στρατόπεδο, απογοητευμένος από την αλαζονική στάση των Βρυξελλών στις διαπραγματεύσεις.

26/05/19 18:12

Ποιοι διεκδικούν την ηγεσία των Συντηρητικών

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΟΙ ΤΟΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΪ Ο ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΩΝ Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή την παραίτησή της, έχοντας αποτύχει να...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook