31.07.2021

  • Το έργο επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση των εργασιών εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

  • Το έργο της ανάπλασης της Κυριάκου Μάτση βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του Δήμου Λευκωσίας αφού στοχεύει στην αναβάθμιση της ασφάλειας, της λειτουργικότητας και της αισθητικής της πολυσύχναστης αυτής λεωφόρου, ανέφερε ο Δήμαρχος Λευκωσίας.

  • Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο αρχικός προγραμματισμός του έργου προνοούσε την έναρξη των εργασιών στο Τμήμα Α’ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Τμήμα Δ’.

  • Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προσβασιμότητα σημειώνοντας ότι το έργο διευκολύνει την ασφαλή διακίνηση όλων των συμπολιτών μας, πεζών και ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ).

07/08/20 12:59

Παραδίδεται το Σάββατο στην κυκλοφορία το τμήμα Δ’ του έργου ανάπλασης της Κυριάκου Μάτση

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι «συνεχίζονται, στο μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ανάπλασης των πεζοδρομίων που εφάπτονται των πιο πάνω δρόμων, όπως και οι εργασίες στο τμήμα Α’ της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού (πλατεία...

rikNews ·

Παραδίδεται το Σάββατο στην κυκλοφορία το τμήμα Δ’ του έργου ανάπλασης της Κυριάκου Μάτση

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook