29.11.2021

  • Για τη μαρινάδα: Βάζουμε στο μπλέντερ το ξύσμακαι τον χυμό από το λεμόνι, τη ρίγανη, το κύμινο, τον κύβο κότας, πιπέρι, αλάτι, το ελαιόλαδο την κρέμα βαλσάμικο και χτυπάμε καλά.

  • Για την πανσέτα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα.

  • Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τις απλώνουμε στο κέντρο της πανσέτας.

  • Ψήνουμε για 3 ώρες, Στη συνέχεια, ξεσκεπάζουμε, ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 200οC και ψήνουμε επιπλέον για 30-40 λεπτά.

09/01/20 13:07

Πανσέτα γεμιστή

Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση και αφαιρούμε τα σπόρια. Μεταφέρουμε πάνω στη φωτιά και αφήνουμε για να καπνίσουν. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη. Για τη μαρινάδα: Βάζουμε στο μπλέντερ το ξύσμα και τον χυμό από το λεμόνι, τη ρίγανη, το κύμινο, τον κύβο κότας, πιπέρι,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook