15.05.2021

  • Στον ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡΤ μίλησε ο παλαίμαχος άσσος της Ομάδας μας, Πετράκης Χατζηθωμάς και σχολίασε μεταξύ άλλων το χθεσινό ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση και στην βελτίωση της αγωνιστικής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ.

  • Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν: Για το χθεσινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση: Το παιχνίδι δεν ήταν εντυπωσιακό θα έλεγα ότι ήταν μέτριο παιχνίδι χωρίς σπουδαίο ποδόσφαιρο.

  • Πως βλέπετε το ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα:Η αλήθεια πιστεύω ότι άρχισε να φαίνεται η δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη, βλέπω παίκτες να ανεβαίνουν αγωνιστικά και ψυχολογικά πιστεύω γίνεται καλή δουλειά με το υφιστάμενο ρόστερ.

  • Δεν είδαμε κάτι άλλο αξιόλογο, αλλά είδα το πάθος και στις δύο ομάδες φάνηκε ότι ήθελαν να νικήσουν αλλά λες και ήταν φτιαγμένες για να μην χάσουν.

25/01/21 11:47

Π. Χατζηθωμάς: «Άρχισε να φαίνεται η δουλειά του Πουρσαϊτίδη»

Στον ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡΤ μίλησε ο παλαίμαχος άσσος της Ομάδας μας, Πετράκης Χατζηθωμάς και σχολίασε μεταξύ άλλων το χθεσινό ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση και στην βελτίωση της αγωνιστικής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν: Για το χθεσινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Π. Χατζηθωμάς: «Άρχισε να φαίνεται η δουλειά του Πουρσαϊτίδη»

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook