15.06.2021

  • Σύμφωνα με τον Arif Mahmood, εκτελεστικό αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Petronas, η μετάβαση σε άλλες μορφές ενέργειας θα προωθηθεί πολύ πιο γρήγορα απ` ότι ανέμεναν.

  • Η κρατική εταιρεία ενέργειας της Μαλαισίας σημείωσε απώλεια 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Απρίλιο-Ιούνιο και δημιούργησε μια ομάδα για να αναδιαμορφώσει το χαρτοφυλάκιό της και να επεκταθεί σε ηλιακή και αιολική ενέργεια για παραγωγή ενέργειας.

  • Ο Felipe Bayon, διευθύνων σύμβουλος της Ecopetrol της Κολομβίας, δήλωσε ότι η εταιρεία θέλει να φτάσει από το μηδέν στα 300 μεγαβάτ (MW) στην παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας έως το 2022 για δική της χρήση.

  • Η Royal Dutch Shell ασχολείται με το βιομεθάνιο, τα βιοκαύσιμα και το υδρογόνο και έχει κάνει σημαντική δουλειά στον τομέα αυτό.

15/09/20 12:47

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες επενδύουν σε ΑΠΕ λόγω και πανδημίας

Από την αρχή της πανδημίας η παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου μειώθηκε κατά περισσότερο από 20% το δεύτερο τρίμηνο και οι τιμές έφτασαν στο χαμηλότερο επίπεδο των δεκαετιών, κάνοντας τις εταιρείες να ξανασκεφτούν πόσο γρήγορα πρέπει να κάνουν τη μετάβαση μακριά από την εξάρτηση...

rikNews ·

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες επενδύουν σε ΑΠΕ λόγω και πανδημίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook