15.05.2021

  • Ιδιαίτερη εντύπωση στην κοινή γνώμη προκάλεσε το γεγονός πως η άδεια του εν λόγω λούνα παρκ είχε λήξει από τον περασμένο Μάρτιο.

  • Όπως αναφέρεται, πραγματοποιούνται επιτόπιοι έλεγχοι από εξουσιοδοτημένους επιθεωρητές του Δημοτικού / Κοινοτικού Συμβουλίου, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένους επιθεωρητές άλλων σχετικών υπηρεσιών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.

  • Τι απαιτείται Το Δημοτικό ή Κοινοτικό Συμβούλιο έχει τη δυνατότητα να απαιτεί επιπρόσθετους όρους υπό την προϋπόθεση ότι αυτοί καθορίστηκαν και δημοσιεύτηκαν τουλάχιστον 1 μήνα πριν από την υποβολή της αίτησης.

  • Όπως τονίζει το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, για την ασφάλεια του εξοπλισμού στα λούνα παρκ, εξήγησε και εγγράφως, στις τοπικές Αρχές, ότι θα πρέπει να διεξάγονται έλεγχοι από ανεξάρτητο ειδικό οργανισμό.

05/05/19 18:14

«Μπάζει» ο νόμος για τα λούνα παρκ

Η ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΧΡΗΖΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Στο προσκήνιο επανήλθε μετά και το πρωτοφανές ατύχημα που σημειώθηκε πρόσφατα στην Αγία Νάπα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μητέρας και του 7χρονου παιδιού...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook