18.05.2021

  • Μειώνεται σταθερά και καθημερινά ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού από τα 38 άτομα που νοσηλεύονταν την 1η Φεβρουαρίου σήμερα φιλοξενούνται 24.

  • Εντός της ημέρας προγραμματίζεται να δοθούν 7 εξιτήρια σε ασθενείς των οποίων οι επαναληπτικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό είναι αρνητικές, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο Νοσοκομείο μόνο 17 ασθενείς.

  • Όσον αφορά τους εμβολιασμούς στο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς, η Αμαλία Χατζηγιάννη απάντησε πως οι πλείστοι έχουν εμβολιαστεί ενώ στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου υπάρχουν και τρία σημεία εμβολιασμού για το κοινό.

  • Φαίνεται συνέχισε πως τα μέτρα που λήφθηκαν το τελευταίο διάστημα από το Υπουργείο Υγείας άρχισαν να αποδίδουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρχει μια περίοδος ανακούφισης για το προσωπικό του Νοσοκομείου.

09/02/21 13:19

Μειώνεται σταθερά ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Μειώνεται σταθερά και καθημερινά ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού από τα 38 άτομα που νοσηλεύονταν την 1η Φεβρουαρίου σήμερα φιλοξενούνται 24. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Αμαλία Χατζηγιάννη,...

rikNews ·

Μειώνεται σταθερά ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook