11.05.2021

  • Χτυπάμε καλά στο χέρι η στο μπλέντερ μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά να γίνουν σαν κρέμα.

  • Σε μια λεκάνη βάζουμε λάδι καρύδας, ελαιόλαδο, μέλι, χυμό πορτοκάλι, κονιάκ, κανελογαρύφαλλα, φλούδα λεμονιού, φλούδα πορτοκαλιού.

  • Προσθέτουμε αλεύρι, baking powder, σόδα και ζυμώνουμε καλά να πετύχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας.

  • Για το σιρόπι: Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά.

08/01/20 15:41

Μελομακάρονα με αλεύρι Ζέας και μέλι

Σε μια λεκάνη βάζουμε λάδι καρύδας, ελαιόλαδο, μέλι, χυμό πορτοκάλι, κονιάκ, κανελογαρύφαλλα, φλούδα λεμονιού, φλούδα πορτοκαλιού. Χτυπάμε καλά στο χέρι η στο μπλέντερ μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά να γίνουν σαν κρέμα. Προσθέτουμε αλεύρι, baking powder, σόδα και ζυμώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook